Töihin on mentävä, kun haluaisin vain istua netissä surffailemassa ja lukemassa raskausjuttuja! Lapset tulevat tänään kesälomaltaan. On ihanaa, kun meidän päiväkoti on kiinni koko kesän, niin saa lapset kunnon loman. Vähän heitä jo kaipailenkin!

Lisäksi yhden hoitolapsen äiti on raskaana myös. Sekin on niin ihanaa, voi samaistua johonkin. Olisi ihana kuuluttaa koko maailmalle jo tässä vaiheessa! Kolme työkaveria tietää. Ne on niin läheisiä muutenkin ja ovat tienneet yrityksestä. Tuntuu jotenkin tärkeältä, että työkaveri tietää mistä on kysymys jos väsyttää tai kuvottaa. Osaavat ottaa vähän huomioonkin ehkä.

Siskollenikin kerroin sähköpostissa, mutta en ole saanut vielä vastausta... Oma perhe tietää yrityksestä ja keskenmenostanikin, vaikka siitä kerroinkin silloin vasta jälkeen päin. Miehen perhe on autuaan tietämätön. Meillä on onneksi tosi hyvät välit ja anopin kanssa ollaan usein puhuttukin lasten hankkimisesta. Mutta en tiedä onko varautunut vielä tähän!

Molemmat täytetään loppusyksystä 29, joten eihän tämä nyt niin iso yllätys voi olla toisaalta. Ongelmani on kai se, että mies pääsääntöisesti opiskelee ja töitä tekee freelancena. Ala on sellainen, että freelance on ainoa tapa oikeastaan, eli taloustilanne tulee heittelemään varmasti paljon. Toisaalta se ei olisi yhtään sen parempi parin vuoden päästäkään. Nyt täytyy vain luottaa, luottaa ja luottaa.

Väsymystä oli eilen. Mahaa nipistelee ja selkää jomottaa. Ehkä aavistus huonosta olosta....

5+2